«Έχεις τη ντίβα μέσα σου» είπαν στην Ιωάννα Παλιοσπύρου για το glam look της γιορτής της


Η ευχή για μία μεγάλη αγάπη και οι πόζες με αέρα έμπειρου μοντέλου.

Την ονομαστική της εορτή είχε σήμερα, 7 Ιανουαρίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η εντυπωσιακή εορτάζουσα ήταν πιο όμορφη από ποτέ, ανήμερα του Αγίου Ιωάννη, κλέβοντας κυριολεκτικά την παράσταση. Συγκεκριμένα, δημιούργησε ένα glamorous look με παγιέτες, σε ασημί απόχρωση. Αποτελούμενο από παντελόνι και σακάκι, της χάριζε έτσι και έναν power dressing androgynous αέρα, που της πηγαίνει πολύ και αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή της και τον δυναμισμό της.

Το outfit ήταν σε ασημί απόχρωση, ενώ «έριξε» τους τόνους συνδυάζοντάς το με μαύρο top από μέσα. Όλα αυτά φυσικά δεν έγιναν τυχαία, αφού η ιδρύτρια του Ioanna Paliospirou Foundation έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για τη μόδα και το στιλ. Άλλωστε, ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει σε αρκετές επιδείξεις μόδας του Athens X-clusive Designers Week, μαζί με την επιστήθια φίλη της Αννίτα Ναθαναήλ. Εκεί, δίνουν το "παρών", βλέπουν τις νέες δημιουργίες και εμπλουτίζουν τις δικές τους ιδέες για τις εμφανίσεις τους.

Glam beauty look

Εξίσου εντυπωσιακό και το beauty look της, όπως θα περιμέναμε από την podcaster ανήμερα της εορτής της και ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι διανύουμε ακόμη (για λίγο) την εορταστική σεζόν των Χριστουγέννων. Έτσι, επέλεξε έντονο κόκκινο κραγιόν που έδωσε ένταση στα χείλη της και δημιούργησε το εφέ των φλογερών lips. Διατήρησε λίγο πιο ήρεμο το eyelook της, με ιριδίζουσες σκιές σε γήινους τόνους, ενώ προσέθεσε αρκετές δόσεις highlighter. Τέλος, επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, επέλεξε και μαύρο βερνίκι για το μανικιούρ της.

Οι ευχές της ήταν ξεχωριστές, όπως η ίδια.

«Happy Nameday to me! 💋 Και στη μισή Ελλάδα! Να εχουμε υγεία και άπλετο φως στις καρδιές μας!

Αν θέλετε να μου κάνετε ένα δώρο 🎁 σήμερα, κάντε την καλή πράξη της ημέρας 🙏🏼 και στείλτε μου tag ή μήνυμα, για να το κάνω story! Ας συλλέξουμε και ας πολλαπλασιάσουμε τη θετική ενέργεια! Let’s do this!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές! 🫶🏼 Και για όλα! ❤️».

Τα σχόλια για την εμφάνισή της ήταν για ακόμη μια φορά αποθεωτικά, με μερικούς να τη χαρακτηρίζουν ντίβα, ενώ άλλους να τη θεωρούν παράδειγμα για όλες τις γυναίκες.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που στέλνει κάποιο ανάλογο μήνυμα, γεμάτο νόημα. Ανήμερα των Χριστουγέννω, είχε ευχηθεί στους ακολούθους της:

«Merry Christmas!🎄🎅 Έχω καταλήξει πως η απάντηση σε ολα τα προβλήματα είναι να εχουμε καρδιές γεμάτες ΑΓΑΠΗ. Αληθινή και ουσιαστική. Μπροστά σε αυτή, ποιο πρόβλημα μπορεί να αντέξει? Θέλει όμως προσπάθεια, δουλειά και θέληση..
Θα ευχηθώ λοιπόν, να θωρακίσετε τη ζωή σας, τον εαυτό σας και την καρδιά σας με Αγάπη. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!».

Ενώ λίγες ημέρες πριν, μας είχε βάλει να αναλογιστούμε τη βαθύτερη σημασία των Χριστουγέννων:

«Η βαθύτερη σημασία των Χριστουγέννων ειναι να γεμίσουν οι καρδιές μας με αγάπη, φως και ελπιδα! Είναι η αφορμή να συλλογιστούμε με ευγνωμοσύνη όλα όσα έχουμε και κάποια από αυτά να τα μοιραστούμε με όσους δεν έχουν».

Τέλος, σε throwback post από την ημέρα που βρέθηκε στο Πρωτοδικείο για την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι, ήταν για ακόμη μια φορά αξιοθαύμαστα γενναία:

«Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε με πόνο, θυμό, απογοήτευση και αναπάντητα γιατί, μια μικρή υπενθύμιση για την ικανότητα που έχουμε να επουλώνουνε, να ξεπερνάμε, να βρίσκουμε λύσεις και να νικάμε.Πάντα θα κουβαλάμε τα σημάδια στο σώμα και στην ψυχή. Είναι στο χέρι μας ομως να μην μας καταπιεί αυτό που συμβαίνει γύρω μας και να μην χάσουμε την ανθρωπιά μας.
Στέλνω μια αγκαλιά σε όσους την χρειάζονται».

Πηγή: queen.gr

Σχόλια