Χάρης Βαρθακούρης – «Χωρίς Εσένα Δεν Υπάρχω» Το νέο του ζεϊμπέκικο που ακούγεται δυνατά!


Ο Χάρης Βαρθακούρης επιστρέφει δυναμικά με την επιτυχία της φετινής σεζόν. Σε μουσική δική του και στίχους του Γιάννη Πάριου, το ίδιο δίδυμο που μας χάρισε το κλασικό, πλέον, «Βράδια Αξημέρωτα», παρουσιάζει το «Χωρίς Εσένα Δεν Υπάρχω», ένα τραγούδι που ήδη παίζεται και ακούγεται παντού και κυκλοφορεί σήμερα από την Panik Records σε όλες τις streaming πλατφόρμες.

Ο υπερταλαντούχος, επιτυχημένος κι αγαπητός δημιουργός κι ερμηνευτής επανακυκλοφορεί το ζεϊμπέκικο που έγραψε με τον πατέρα του το 2008 και του χαρίζει τη δική του οπτική γωνία, με μια ξεχωριστή ερμηνεία όπως συνηθίζει και συστήνει το κομμάτι σε μια νέα γενιά ακροατών.

Μέσα στον επόμενο μήνα θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας, μέσα από ένα music video που θα επιμεληθεί ο Κοσμάς Κουμιανός, ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένος φωτογράφους μόδας και πορτραίτων.

Το «Χωρίς Εσένα Δεν Υπάρχω» είναι ένα από τα πολλά τραγούδια με τα οποία ο Χάρης Βαρθακούρης παρασύρει κι ενθουσιάζει το κοινό που τον ακολουθεί στις ζωντανές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, τόσο μόνος του, όσο και με τον Γιάννη Βαρδή, σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 
Βρείτε το «Χωρίς Εσένα Δεν Υπάρχω» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: ΕΔΩ

Σχόλια