Στέλιος Ρόκκος: Εντοπίστηκε νεκρός ο αδελφός του


Βαρύ πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο ο οποίος έχασε τον αδερφό του Νίκο. Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον τραγουδιστή καθώς το 2021 είχε χάσει και τον δεύτερο αδερφό του από ανακοπή.

Σοκ για τον Στέλιο Ρόκκο και βαρύ πένθος για ολόκληρη την οικογένειά του καθώς βρέθηκε νεκρός ο αδερφός του στη Λήμνο.

Ο αδερφός του τραγουδιστή είχε πάει για ψαροντούφεκο στη θάλασσα και αγνοούταν μέχρις ώτου οι αρχές τον εντόπισαν νεκρό.

Σύμφωνα με το limnosreport.gr ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος ο οποίος ασχολούταν επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε σήμερα το πρωί για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το λιμεναρχείο.

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα. Το βράδυ του Σαββάτου 30/12 ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λήμνου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δυστυχώς η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι για δεύτερη φορά στον Στέλιο Ρόκκο καθώς τον Ιούνιο του 2021 είχε χάσει εντελώς ξαφνικά και τον άλλο αδερφό του Κώστα από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 50 ετών.

mikrofwno.gr

Πηγή: newsbomb.gr

Σχόλια