Πέθανε ο στιχουργός Γιώργος Τσοπάνης δημιουργός του «Αν είσαι ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη


Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης αποχαιρετά τον στιχουργό και φίλο του, Γιώργο Τσοπάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, πριν από λίγες ώρες.

Μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του πενταγράμμου που φέρουν την υπογραφή του, είναι το «Μην αργείς» ή το «Ένα ψέμα» σε συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη, το «Έτσι σ’ αγάπησα» του Βασίλη Καρρά, το «Εγώ για σένα» αλλά και το «Η αγάπη αυτή» του Χρήστου Χολίδη.

Ο Νίκος Βέρτης δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα έγραψε:

«Γιώργο μου, αγαπημένε μου, γλυκέ και ευαίσθητε άνθρωπε, καλό ταξίδι … Με τον Γιώργο γράψαμε παρέα πολύ όμορφα τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ!

Όμως μου έγραψε παρέα με τον Κυριάκο το πολύ αγαπημένο Αν είσαι ένα αστέρι! Από σήμερα λοιπόν προστέθηκε ακόμα ένα αστέρι στον ουρανό».

Πηγή: newsit.gr

Διέθετε στο ενεργητικό του μερικές πολύ γνωστές επιτυχίες πρώτα και κύρια με τον Νίκο Βέρτη “Αν είσαι ένα αστέρι”, “Εδώ τελειώνει”, “Ένα ψέμα”, “Μην αργείς”, “Πόσο σ΄ αγαπώ” αλλά και άλλες επιτυχίες με άλλους τραγουδιστές όπως το “Έτσι σ΄ αγάπησα” του Καρρά, το “Εγώ για σένα” και “Η αγάπη αυτή” του Χολίδης, το “Καλημέρα σ΄ αγαπάω” και το “Λείπεις εσύ” του Κυπριανίδης, το “Ζήσε τη ζωή σου” με την Εβίτα Σερέτη κ.ά. Έντονα συναισθήματα προκαλεί και η τελευταία ανάρτησή του:
Σχόλια