Ελένη Φουρέιρα & Panik Records συνεχίζουν τη θριαμβευτική τους πορεία!


Ελένη Φουρέιρα & Panik Records συνεχίζουν τη θριαμβευτική τους πορεία!

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους

Η «βασίλισσα» Ελένη Φουρέιρα και η Panik Records συνεχίζουν μαζί στο δρόμο που μαζί έχουν χαράξει: αυτόν της απόλυτης επιτυχίας!

Η ανανέωση των συμβολαίων με τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, έγινε σε θερμό και χαρούμενο κλίμα, παρουσία του team της εταιρείας και με τις επιτύχιες της Ελένης Φουρέιρα να δίνουν τον παλμό.
 
Η κοινή δισκογραφική πορεία της Panik Records και της Ελένης Φουρέιρα, της κορυφαίας pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ, ξεκίνησε το 2015 και έγινε αμέσως συνώνυμο της επιτυχίας, η οποία το 2018 ξεπέρασε τα σύνορα, κατακτώντας ολόκληρη την Ευρώπη.
Με την καριέρα της να είναι υπεράνω συνόρων, η Ελένη Φουρέιρα έχει ήδη στο ενεργητικό της μία πολύμηνη ευρωπαϊκή περιοδεία, με sold out εμφανίσεις σε 16 χώρες, καθώς και πλατινένιες και χρυσές διακρίσεις σε χώρες της Ευρώπης όπως η Ισπανία, η Σουηδία και η Νορβηγία. Επίσης, είναι η μόνη καλλιτέχνις από την Ελλάδα που έχει εμφανιστεί στα μουσικά βραβεία της Ισπανίας και έχει μοιραστεί το ίδιο stage με ονόματα της παγκόσμιας μουσικής όπως ο David Guetta και η Rosalia. Παράλληλα, έχει κυκλοφορήσει ένα αγγλόφωνο EP («Gypsy Woman»), είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε διαφημιστική καμπάνια του Netflix Espana για την υπερεπιτυχημένη σειρά «La Casa De Papel» και έχει κάνει μία διεθνή συνεργασία κορυφής με τον θρυλικό Snoop Dogg στο τραγούδι «Sirens».
 
Η Ελένη Φουρέιρα, που έχει αποσπάσει 18 μουσικά βραβεία στην Ελλάδα και 12 στην Κύπρο, είναι η πιο iconic καλλιτέχνιδα της γενιάς της, μία επαγγελματίας που κάθε φορά θέτει τον πήχη όλο και πιο ψηλά και κάθε φορά καταφέρνει να τον ξεπερνά, με κάθε της τραγούδι να γίνεται τεράστια επιτυχία.
 
Μεταξύ άλλων, είναι η no1 artist σε Spotify streams και no1 σε monthly listeners στο Spotify, με κάθε της τραγούδι να έχει εκατομμύρια streams, ενώ παράλληλα μετρά εκατοντάδες εκατομμύρια YouTube views και αλλεπάλληλα no1 YouTube trends.
 
H Panik Records και η Ελένη Φουρέιρα θα συνεχίσουν να χαρίζουν στο κοινό πρωτοπόρες και ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές!

Σχόλια