Ιουλία Καλλιμάνη – «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)» Νέο Τραγούδι & Music Video


Η Ιουλία Καλλιμάνη, η ταλαντούχα λαϊκή ερμηνεύτρια που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, παρουσιάζει το νέο της single και music video «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)» και εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Panik Platinum.

Το «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)» είναι ένα άκρως ξεσηκωτικό κι «εκρηκτικό» τραγούδι, που υπογράφει στη μουσική ο Μιχάλης Τουρατζίδης, ο παραγωγός των επιτυχιών ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους ο Γιάννης Κωνσταντίνου.

Γιώργος Αρσενάκος - Ιουλία Καλλιμάνη - Μιχάλης Τουρατζίδης

Το single μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης και γυρίστηκε στο ιστορικό «Μπάγκειον», με την Ιουλία Καλλιμάνη να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)» έχει αγαπηθεί από το κοινό πριν την κυκλοφορία του, καθώς είναι ένα από τα τραγούδια που μπήκαν στο special live unplugged της Ιουλίας Καλλιμάνη το καλοκαίρι. Μέσα σε 48 ώρες, το medley μπήκε στις τάσεις του YouTube όπου μετρά σχεδόν 3 εκατομμύρια views, ενώ έγινε viral στο Τik Tok, με χιλιάδες βίντεο και εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Ιουλία Καλλιμάνη ετοιμάζεται να χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές διασκέδασης, καθώς θα ηγείται στο «Tokyo Theater Athens» και οι live εμφανίσεις της σίγουρα θα γίνουν talk-of-the-town στη νυχτερινή Αθήνα.


Βρείτε το «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3D4M2Fu
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3suF1sZ
Deezer: https://bit.ly/3D4M28s


Σχόλια