"Άτακτο Κορίτσι" - Δήμητρα Μυλωνά!!! Το τραγούδι που πέρασε τα 600 βίντεο στο tik tok σε λίγες μέρες!!


Η Δήμητρα μυλωνά γεννήθηκε στη Λάρισα, και ζει εδώ και χρόνια στην Αθήνα.

Από μικρή ηλικία είχε πολύ αγάπη για τη μουσική, και ξεκίνησε μαθήματα σε ωδείο, και στη πορεία πήγε σε μουσικό σχολείο.

Τελειώνοντας τις μουσικές σπουδές της στα 18,άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι κάνοντας αρκετές συνεργασίες με γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου όπως...

ο Χρήστος Μενιδιατης, η Άντζελα Δημητρίου ο Γιώργος Τσαλίκης ο Τριαντάφυλλος ο Χάρης Κωστόπουλος ο Πέτρος Ίμβριος και πολλοί άλλοι....σε διαφορά μαγαζιά της Αθήνας, αλλά και με πολλές περιοδείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πριν λίγες μέρες τελείωσε τις εμφανίσεις της σε ένα Μαγαζί στην Αθήνα που συνεργαζόταν με το Γιώργο Δασκουλιδη και τον Κυριάκο Κυανό, και ετοιμάζεται για εμφανίσεις σε διαφορά μέρη της Ελλάδας.

Ήρθε πλέον η ώρα να ξεκινήσει τη προσωπική της δισκογραφία και αποφάσισε μαζί με το δημιουργό  και παραγωγό της Γιάννη Λιοντο, που την εμπιστεύτηκε σε όλα, και τη πίστεψε ,να κυκλοφορήσουν το "Ατακτο Κορίτσι" που κατά τη γνώμη τους είναι ένα πολύ φρέσκο και ευδιάθετο καλοκαιρινό κομμάτι, που θα αγγίξει όλα τα κορίτσια.

Το κομμάτι μέσα σε λίγες μέρες ξεπέρασε τα 600 βίντεο στο tik tok και αναμένεται να βάλει φωτιά σε clubs και beach bars το καλοκαίρι αυτό.

Οι Στίχοι η Μουσική και η επιμέλεια παραγωγής ανήκουν στο Γιάννη Λιόντο, όπου μετά απο πολλές μεγάλες επιτυχίες με τους περισσότερους Έλληνες τραγουδιστές-στριες τα τελευταία 20 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία ,και μετά από πολλά νέα παιδιά που βοήθησε να κάνουν επιτυχία, αποφάσισε να βάλει κάτω από τα φτερά του αλλά και της playrecords, και τη Δήμητρα και να τη βοηθήσει να διανύσουν παρέα το δύσβατο δρόμο της δισκογραφίας.

 

Είμαστε σίγουροι πως όλα τα άτακτα κορίτσια θα γίνουν ένα με το τραγούδι μας


Σχόλια