Ο dj Βαλεντίνο τρολάρει την... αόρατη κονσόλα του στα Mad Awards


Δείτε τη χιουμοριστική ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο TikTok

Τα φετινά Mad Video Music Awards 2022 θα μείνουν αξέχαστα για πολλούς λόγους. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της βραδιάς, ήταν όταν ο dj Βαλεντίνο προσποιούνταν ότι παίζει μουσική σε κονσόλα, ενώ το κοινό τον απαθάτισε σε βίντεο να έχει μπροστά του ένα άδειο τραπέζι.Τα βίντεο που διέρρευσαν στα social media από άτομα που βρίσκονταν στο Κλειστό Γήπεδο του Φαλήρου, έδειχναν τον dj γεμάτο... πάθος, να πατάει κουμπιά στον αέρα.

Αφού έγινε viral, o dj Βαλεντίνο αποφάσισε να «τρολάρει» το συμβάν, με ένα βίντεο στο TikTok.

Στο βίντεο, εμφανίζεται ο ίδιος να παίζει και πάλι στον αέρα, χωρίς κονσόλα και να το διασκεδάζει. Στη συνέχεια, απλώνει στο σημείο ένα κόκκινο πανί, το οποίο τραβά με φόρα και ως δια μαγείας εμφανίζεται πλούσιος εξοπλισμός για έναν dj. Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Dj Βαλεντίνο MAD VMA Μέρος δεύτερο».
Δείτε το βίντεο

 Το βίντεο από τα Mad Awards έγινε αμέσως viral και οι χρήστες στο Twitter δεν θα μπορούσαν παρά να σχολιάσουν το γεγονός. Ο dj Βαλεντίνο μάλιστα απάντησε σε σχόλιο χρήστη στο Τwitter και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα.


Ο διάλογος στο Twitter για την αόρατη κονσόλα 

Χρήστης στο Twitter ανέβασε το βίντεο και σχολίασε «Δεν πάει πιο χαμηλά!». Ο Βαλεντίνο αποφάσισε να απαντήσει και να μοιραστεί με τους followers και τη δική του οπτική για όσα έγιναν.



«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό σόου και όχι κάποιο event σε κλαμπ. Θα προτιμούσα κι εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε στούντιο με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ.

Ο χρήστης του Twitter επέμεινε και του επισήμανε ότι ένα τηλεοπτικό σόου, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος είναι χαζός λέγοντας στον Βαλεντίνο: «Είναι ντροπή για την καριέρα σου να παίζεις πάνω σε άδειο τραπέζι» .

«Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά και δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου», συνέχισε ο Βαλεντίνο και στο τέλος πρόσθεσε:«Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».

Πηγή: protothema.gr

valentino2983
valentinotweet208


Σχόλια