Η ορχήστρα του Νίκου Βέρτη πήγε σε καταφύγιο για να σωθεί στο Τελ Αβίβ !


Ο Νίκος Βέρτης είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που θα τραγουδούσε μπροστά στο Ισραηλινό κοινό, προκειμένου να εγκαινιάσει την έναρξη των εκδηλώσεων στη χώρα μετά τη λήξη της καραντίνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: “Ο διακεκριμένος Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θα επισκεφθεί το Ισραήλ στις 13 Μαΐου στο Menora Mivtachim Arena, όπου θα γίνει η πρώτη διεθνής συναυλία από τότε που ο κορονοϊός διέκοψε τις πολιτιστικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ομάδας του”.

Ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται στο Τελ Αβίβ από χθες, ενώ σήμερα έφτασε με την πτήση και η ορχήστρα του. Ένας από τους μουσικούς του Νίκου Βέρτη, ο Μάνος Επιτροπάκης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, τις σκηνές αγωνίας και τρόμου που έζησαν στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, όταν δέχθηκαν επίθεση με ρουκέτες από Παλαιστίνιους.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικός έγραψε: “Μόλις βγήκαμε από τα καταφύγια του αεροδρομίου του Τελ Αβίβ όπου ειμασταν κλεισμένοι πάνω από μια ώρα! ! Είμαστε όλοι σωοι και ασφαλείς! Αλλά αυτό που ζήσαμε δεν έχει προηγούμενο! Σειρήνες να χτυπάνε κι εμείς μαζί με εκατοντάδες επιβάτες να τρέχουμε με τις βαλίτσες και τα όργανα στα χέρια έχοντας μόλις κάνει PCR test!. Εγώ προσωπικά, με βαλίτσα, τσάντα πλάτης, τσέλο, και μια Go Pro στα χέρια! Έχω τραβήξει τα πάντα σε βίντεο! Θα τα ανεβάσω στο κανάλι μου στο YouTube μόλις πάμε στο ξενοδοχείο! Κάντε εγγραφή και πατήστε το καμπανάκι! Για συναυλία ήρθα, πολεμικός ανταποκριτής έγινα!”.

Δείτε το Facebook Post:


Όμως ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δεν αρκέστηκε μόνο σε απλό post στο Facebook και ανέβασε ένα video στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube, μέσα από το οποίο περιγράφει τις σκηνές τρόμου που έζησαν.

Δείτε το video:



 






Πηγή : magdasnews.gr 

Σχόλια