O Χρήστος Πάζης στο “Happy Day” !

"Παρόλο που το είχε καταλάβει ο κόσμος ερχόταν και με έβλεπε..."

Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Χρήστος Πάζης επέστρεψε στην Αθηναϊκή νύχτα και μίλησε στην κάμερα του “Happy Day” και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. 
Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε, μέσα σε όλα, για την διαμάχη με τον Χάρη Ακριτίδη που πια ανήκει στο παρελθόν, την μάχη με την κατάθλιψη και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον κράτησε μακριά από τα νυχτερινά μαγαζιά.

Με αφορμή τις εμφανίσεις του σε γνωστό μαγαζί μαζί με τον Χάρη Ακριτίδη, ο δημοσιογράφος του Alpha τον ρώτησε για μια παλαιότερη διαμάχη και ο Χρήστος Πάζης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Εντάξει, στα δικαστήρια δεν φτάσαμε. 
Είχε γίνει λάθος με ένα τραγούδι, αποδείχθηκε πως είχε κάνει λάθος, μου ζήτησε συγνώμη και αυτό είναι ότι καλύτερο. 
Όταν ένας άνθρωπος ζητάει συγνώμη”.
Επίσης, ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής συμπλήρωσε πως ήταν δική του επιλογή να συνεργαστεί με τον Χάρη Ακριτίδη μιας και “αυτά τα αφήσαμε στην άκρη και είναι πια περασμένα, ξεχασμένα”.
“Είχαμε διαλέξει το ίδιο τραγούδι, το είχα βγάλει εγώ, το είχε βγάλει και ο Χάρης και έγινε μια αναμπουμπούλα αλλά τελικά, εντάξει, σβήστηκαν όλα” πρόσθεσε ο Χρήστος Πάζης.

Όσον αφορά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον κράτησε μακριά από τα νυχτερινά μαγαζιά, ο Χρήστος Πάζης παραδέχθηκε με ειλικρίνεια: “Είχα σταματήσει για 7 περίπου χρόνια γιατί είχα περάσει ένα πρόβλημα υγεία. 
Είχα αρρωστήσει, δεν τραγουδούσα σωστά και το καταλάβαινε ο κόσμος. Παρόλο που το είχε καταλάβει, όμως, θα το λέω πολλές φορές αυτό στην τηλεόραση πως ο κόσμος ερχόταν και με έβλεπε. 
Αυτό μου έδινε τόση στοργή που έλεγα, πραγματικά, με αγαπάει και με στηρίζει”.
“Πέρασα κατάθλιψη, πήγα σε ψυχολόγους που με βοήθησαν πάρα πολύ και άρχισα να πιστεύω περισσότερο στον Θεό γιατί γίνονται θαύματα” δήλωσε ακόμα ο τραγουδιστής.
“Έχω επανέλθει και χαίρομαι με την επιτυχία μου και νιώθω υπέροχα” κατέληξε ο Χρήστος Πάζης.

Σχόλια