Το λαμπερό closing party του Νίκου Βέρτη στο ΥΤΟΝ The Music Show !


Μία ακόμη πολύ επιτυχημένη σεζόν που κράτησε οκτώ ολόκληρους μήνες στον ωραιότερο χώρο της Ευρώπης, το YTON The Music Show έφτασε στο τέλος της.
Την Κυριακή 9 Ιουνίου ο Νίκος Βέρτης έκανε το μεγάλο του φινάλε για αυτή τη σεζόν χαρίζοντας στους θαυμαστές του μία πολύ όμορφη και ξεχωριστή βραδιά.
Η επιτυχία που σημείωσε και φέτος ήταν εξαιρετική ξεπερνώντας κάθε προσδοκία καθώς ο κόσμος γέμιζε ασφυκτικά το μαγαζί κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Χθες βράδυ λοιπόν, το  νυχτερινό κέντρο ήταν κατάμεστο από τον κόσμο που προσήλθε από νωρίς προκειμένου να απολαύσει για τελευταία φορά για αυτή τη σεζόν τον αγαπημένο του καλλιτέχνη.
Ο Νίκος Βέρτης ευδιάθετος ,όπως πάντα ,απογείωσε το κέφι στα ύψη με τις παλιές και νέες επιτυχίες του αποζημιώνοντας το κοινό του και εισπράττοντας το θερμότερο χειροκρότημά του.
Προς το τέλος της βραδιάς , όπως άλλωστε συνηθίζει κάθε φορά, ανέβασε στη σκηνή όλους τους καλλιτέχνες που τον πλαισίωσαν όλο το χειμώνα, Κωνσταντίνο Κουφό,Βαγγέλη Κακουριώτη,Μορφούλα Ιακωβίδου,Decho,Κική Σαββίδου,Animado,Σοφία Αρβανιτίδου,Χάρις Σάββα. Oι οποίοι τραγούδησαν ο καθένας χωριστά δικές τους επιλογές τραγουδιών, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα αποτελούμενη από τους χορογράφους οι οποίοι συνέβαλαν και αυτοί στη επιτυχημένη χρονιά.
Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες  με τους θαυμαστές του να τον αποθεώνουν και να τραγουδούν μαζί του όλες τις επιτυχίες του.
Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Άγγελος Διονυσίου, και ο μουσικοσυνθέτης Κυριάκος  Παπαδόπουλος ο οποίος έχει συνθέσει πολλές από τις επιτυχίες του Νίκου.
Στο τέλος της βραδιάς ο καλλιτέχνης αφού ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την στήριξή του όλους αυτούς τους μήνες, τους επιχειρηματίες και όλο το προσωπικό, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και ανανέωσε τον ραντεβού του το ερχόμενο φθινόπωρο.

Σχόλια