You & Me Event Μάθετε τα πάντα για τα χειροποίητα πούρα !

To​ Σάββατο 1 Ιουνίου το You & Me στη Γλυφάδα υποδέχεται κατευθείαν από τη Δομινικανή Δημοκρατία τον Sr. Luis Lopez, master cigar roller των χειροποίητων πούρων La Aurora, για να σου δείξει την τέχνη της δημιουργίας τους.
Έχεις συνηθίσει να τα απολαμβάνεις. Τώρα, θα μάθεις πώς “γεννιούνται” τα πιο μυρωδάτα χειροποίητα πούρα, μέχρι να φτάσουν στα χέρια σου. Για 8η συνεχόμενη χρονιά, το You & Me Cigar Lounge στη Ζησιμοπούλου 9 στη Γλυφάδα σε φέρνει πιο κοντά στον κόσμο των πούρων. Ένα event που έχει στόχο να σε μυήσει στον κόσμο της δημιουργίας τ​ων χειροποίητων πούρων, πριν περάσεις στην απόλαυσή τους.
Αυτό το Σάββατο λοιπόν, 1 Ιουνίου, μεταξύ 13:00 με 16:00 το μεσημέρι και 19:00 με 23:00 το βράδυ​, ο Sr. Luis Lopez από τον Άγιο Δομίνικο, κουβαλώντας 35 χρόνια εμπειρίας, είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να σου δείξει την όλη διαδικασία, ακολουθώντας τον αγνό, παραδοσιακό τρόπο κατασκευής τους.


Σε έναν πολυτελή και ταυτόχρονα ήσυχο χώρο, θα χαλαρώσεις και θα παρακολουθήσεις τον master cigar roller να κάνει τα μαγικά του. Ακριβώς όπως και πέρσι, θα διαπιστώσεις ότι ο Sr. Luis Lopez πραγματικά απολαμβάνει αυτό που κάνει. Καθ’όλη τη διάρκεια της διαδικασίας πηγάζει μία απόλυτη ηρεμία τόσο από το πρόσωπό του, όσο και από κάθε του κίνηση, όπου φυσικά έχει  τον απόλυτο έλεγχο. Στο περσινό event μάλιστα κάποιοι “τολμηροί” , αφού αναρωτήθηκαν “Mα πώς το κάνει;” προσπάθησαν να φτιάξουν κι εκείνοι ένα πούρο, ζητώντας από τον roller να τους υποδείξει το πώς. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το πιο ενδιαφέρον είναι ότι έχεις (και θα έχεις και αυτό το Σάββατο) την ευκαιρία να μπεις στη διαδικασία να μάθεις πώς φτιάχνεται αυτό που απολαμβάνεις στο τέλος. Είτε αποφασίσεις να το δοκιμάσεις ένα φρέσκο πούρο στο You & Me, είτε το πάρεις για να το κάνεις αργότερα σπίτι σου.

Συνοδεία μιας άκρως ταξιδιάρικη​ς ​μουσική​ς (μην ξεχνάς, το concept είναι να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στη ​Δ​ομινικανή ​Δ​ημοκρατία​), θα πιεις τον καφέ σου ή θα διαλέξεις μεταξύ των ιδιαίτερων ετικετών μαλτ ουίσκι, αλλά και άλλων εκλεκτών ποτών και κρασιών, που δύσκολα βρίσκεις αλλού στο εμπόριο.
Εκτός από τη νέα επετειακή σειρά της La Aurora: 115 Anniversary Edition​, την οποία θα φτιάξει με τα χέρια του ο Sr. Luis Lopez ​στο event, ​ η La Aurora ​θα ​παρουσιά​σ​ει και δυο μοναδικά πούρα περιορισμένης παραγωγής (Limited Edition) σε πολυτελείς συσκευασίες που απευθύνονται σε λάτρεις και συλλέκτες.​ Φυσικά, οι καπνιστές πούρων μπορούν να απολαύσουν και τα υπόλοιπα πούρα​ La Aurora​ που ​έχουν πολύ προσιτές τιμές, αλλά και όποιο άλλο από τα 200 ​(και πάνω) διαφορετικά μοντέλα πούρων​ επιθυμούν.
Η ημέρα του event αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσεις και να ανταλλάξεις απόψεις και εμπειρίες με άλλους λάτρεις πούρων, αλλά και να λύσεις όλες τις απορίες σου γύρω από τον κόσμο τους. Από το πώς επιλέγεις την προέλευσή του, τη μάρκα και το μέγεθός του, μέχρι το πώς ελέγχεις την ποιότητά του, πώς το αποθηκεύεις, πώς το κόβεις και, τέλος, πώς το ανάβεις. Τα πιο φημισμένα πούρα φτιάχνονται στην Ονδούρα, την Κούβα, τον Άγιο Δομίνικο και τη Νικαράουα. Σίγουρα όμως, το ποιας προέλευσης πούρο τελικά θα κερδίσει τον ουρανίσκο σου, είναι καθαρά υποκειμενικό.
Κι όλα αυτά, στο αγαπημένο και καλαίσθητο στέκι των εραστών του πούρου στην καρδιά της Γλυφάδας. Πίσω από το You & Me βρίσκεται ο Ηρακλής Πλαϊτάκης, ο οποίος κατάφερε να κάνει το αγαπημένο του χόμπι επάγγελμα το 2003. Μαζί με τη σύζυγό του Άννα-Μαρία, μέσα από το You & Me αποδεικνύουν περίτρανα πως το πούρο δεν είναι κάπνισμα αλλά απόλαυση που περιλαμβάνει όλες τις αισθήσεις.
Και σίγουρα, αυτό το Σάββατο θα φροντίσουν να ανακαλύψεις κι εσύ την μαγεία που κρύβεται στη δημιουργία του.
YOU & ME CIGAR LOUNGE 
 Ζησιμοπούλου 9, Γλυφάδα
 2104615750

Σχόλια