Avant Premiere για το "Bachelor 3". Ήμασταν εκεί!

Σε μιά λαμπερή βραδιά με άρωμα Χριστουγέννων και με πλήθος πολλών επωνύμων πραγματοποιήθηκε η επίσημη προβολή της κινηματογραφικής ταινίας “The Bachelor 3”.

Το τρίτο μέρος της επιτυχημένης κωμωδίας είναι έτοιμο και θα βγει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2018.
Το Mikrofwno.gr και το Events Promotion for you βρέθηκε εκεί.
Να σας θυμίσουμε ότι το “The Bachelor” έκοψε  περίπου 100.000 εισητήρια ενώ το “The Bachelor 2” σημείωσε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία κόβοντας περίπου 250.000 εισητήρια.
Ευχόμαστε και το τρίτο μέρος της ταινίας να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ επιτυχίας .
Το βράδυ της Δευτέρας,λοιπόν,στο “The Mall Athens”στο Μαρούσι βρέθηκαν όλοι οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της ταινίας,όπως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Ηλίας Μελέτης, η Κατερίνα Γερονικολού, η Βασιλική Τρουφάκου, η Βίκυ Κάβουρα, η Courtney Parker, η Κόνι Μεταξά, ο Ησαϊας Ματιάμπα, ο Τόνι Σφήνος, ο σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάκος, οι παραγωγοί Γιάννης Καγιούλης και Παντελής Καλατζής και σε ρόλο έκπληξη ο Τάκης Ζαχαράτος και η Τάμτα που ερμηνεύει το τραγούδι. 
Το παρών έδωσαν επίσης και πλήθος επωνύμων μεταξύ αυτών ηταν Ελένη Χατζίδου- Ετεοκλής Παύλου,Δημήτρης Αλεξάνδρου-Μαρία Καλάβρια,Ειρήνη Κολιδά- Κωνσταντίνος Βάσαλος,Josephine Wendel-Γιάννης Χατζηγεωργίου,Πάνος Καλλίδης- Λεάννα Μάρκογλου,Ευάγγελος Κεραμίδας- Βίλλυ Ροδοπούλου,Άννα Ζηρδέλη,Σόφη Πασχάλη,Γιώργος Βάλαρης,Έλενα Κρεμλίδου,Αννίτα Ναθανήλ-Αλέξανδρος Σήαρς,Νίκος Μάρκογλου-Μαρία Φραγκάκη,Κώστας Κοκκινάκης-Χριστίνα Κανελλοπούλου,Ελευθερία Ελευθερίου,Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης,Μαρίνα Βερνίκου-Μίλτος Καμπουρίδης,Δημήτρης Καμπόλης,Βαλάντης,Γίωργος Λιάνης.
Μετά την προβολή της ταινίας ακολούθησε πάρτι στο γνωστό στέκι των επωνύμων στους Be twins με οικοδεσπότες τον Βασίλη και Θωμά Κεραμίδα.
Ο φωτογραφικός μας φακός αποθανάτισε όλα τα λαμπερά πρόσωπα που βρέθηκαν και σας τα μεταφέρει.

 



Σχόλια