«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου !

Στον Στράτο Διονυσίου, έναν από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 
Το Μικρόφωνο & το Events Promotion For You ηταν στα γυρίσματα και σας έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται για πρώτη φορά και τους τρεις γιους του Στράτου μαζί, τον Άγγελο, τον Στέλιο και τον Διαμαντή που τραγουδούν τις διαχρονικές επιτυχίες του πατέρα τους.

Ένα βράδυ αυθεντικού λαϊκού γλεντιού, όπου δεν μπορούν να λείπουν οι φίλοι και συνεργάτες του αξέχαστου ερμηνευτή: οι συνθέτες Τάκης Μουσαφίρης, Τάκης Σούκας και Θανάσης Πολυκανδριώτης. Οι μεγάλοι δημιουργοί θυμούνται και περιγράφουν τις ιστορίες του Στράτου όπως εκείνοι τις έχουν βιώσει και τραγουδούν τα αγαπημένα τραγούδια του.
Τις μεγάλες επιτυχίες του Στράτου Διονυσίου τραγουδούν επίσης ο Κώστας Καραφώτης, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η Αγνή Καλουμένου.  
 Στο στούντιο χορεύουν και διασκεδάζουν οι ηθοποιοί Χρύσα Ρώπα, Γιώργος Παρτσαλάκης, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Πηλιχού και Στέλιος Κρητικός, ο εφοπλιστής και στιχουργός Σταύρος Γαλανάκης, οι δημοσιογράφοι Αμέλια Αναστασάκη και Μαρία Φραγκάκη, οι αθλήτριες του πόλο Αλεξάνδρα Ασημάκη και Άλκηστις Αβραμίδου, η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη και η παρουσιάστρια Έλενα Κρεμλίδου.























Επιμέλεια - Ρεπορτάζ : Δημήτριος Τσαπαλίρας
 

Σχόλια