Γνωρίζοντας τον Ιωάννη Διακαναστάση !

Ο Ιωάννης Διακαναστάσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Κώ 
και ξεκίνησε να τραγουδάει από την ηλικία των 18 ετών σε νυχτερινά μαγαζιά του νησιού του. Ακολούθησαν εμφανίσεις σε πολλά μαγαζιά σε Αθήνα και επαρχία μέχρι που το 2015 γνωρίζει τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο και το όνειρο ξεκινά. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τον εμπιστεύεται από την πρώτη στιγμή και είναι δίπλα του από τότε συνέχεια . Η δυνατή λαϊκή χροιά της φωνής του σε συνδυασμό με την πολύ όμορφη παρουσία του συνθέτουν έναν δυνατό χαρακτήρα αγαπητό στο μουσικό κοινό.

 
Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος υπογράφει με την μουσική του και τα δύο τραγούδια του ανερχόμενου τραγουδιστή με τίτλο «Φεύγω» και «Πού πηγαίνεις» και τους στίχους η καταξιωμένη Βίκυ Γεροθόδωρου. Συγκεκριμένα το τραγούδι του με τίτλο «Φεύγω» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Prime Productions σημειώνει μεγάλη επιτυχία στα social media και σε όλα τα ψηφιακά μέσα ,ειδικότερα στο YouTube . Ακούστε το και εσείς από το κανάλι της Prime Productions. Τα τραγούδια του κυκλοφορούν από την Prime Productions και διανομή από της  Minos- Emi Universal Music. Του ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδα και να ακολουθήσουν και άλλες πολλές επιτυχίες...Τις αξίζει !!

Social Media Ιωάννης Διακαναστάσης
Facebook: https://www.facebook.com/Ioannisdiakanastasisofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/ioannis_diakanastasis/
Twitter https://twitter.com/IDiakanastasis

Prime Productions Social Media  
Site: https://primeproductions.gr/ YouTube: https://www.youtube.com/user/TheProductionsPrime Facebook: https://www.facebook.com/primeproductionsmusic/
Instagram:  https://www.instagram.com/primeproductionsmusic/
Twitter: https://twitter.com/PrimeMusicPr
Google+: https://plus.google.com/u/0/+TheProductionsPrime

 Mε εκτίμηση Γραφείο Τύπου Prime Productions  

Σχόλια