Λαμπερή Πρεμιέρα στο ΚΟΜΒΟΣ Live με ΑΓΓΕΛΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ , ΑΛΕΚΟ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟ & ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΣΗ ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το ΚΟΜΒΟΣ Live έκανε πρεμιέρα με ένα άκρως λαικό και δυνατό σχήμα την Παρασκευή (27/4/18 ) με τον Άγγελο Διονυσίου και τον Αλέκο Ζαζόπουλο.
Μαζί τους εμφανίζεται η Έλενα Μπάση που επέστρεψε δυναμικά. 
Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφενός στην προέλευση του κόσμου και αφετέρου στις καταναλώσεις το πρώτο διήμερο στο αγαπημένο στέκι. 
Το πρόγραμμα ανοίγουν τρία δροσερά κορίτσια με γλυκές φωνές τραγουδώντας ελληνικές επιτυχίες.
Στη συνέχεια εμφανίζεται η Έλενα Μπάση η οποία με την δυνατή λαϊκή φωνή της αλλά και την εξαιρετική σκηνική της παρουσία αρχίζει να ανεβάζει το κέφι στα ύψη.Για την ακρίβεια,αποτελεί την πρώτη λαϊκή γυναίκα και τον ενδιάμεσο κρίκο ανάμεσα στον Άγγελο Διονυσίου και τον Αλέκο Ζαζόπουλο.
Αμέσως μετά στην πίστα ανεβαίνει ο Αλέκος Ζαζόπουλος, γνήσια λαική φωνή που με τις δικές του επιτυχίες αλλά και κάποιες με ποντιακά ξεσηκώνει το κοινό.
Στην συνέχεια στην πίστα ανεβαίνει ο Άγγελος Διονυσίου που με την γνωστή χροιά της φωνής που σε μαγεύει. Φυσικά με το γνωστό κομμάτι "παράπονο μου" ,συνεχίζοντας με άλλες δικές του επιτυχίες αλλά και του πατέρα του το κέφι φτάνει στην κορυφή . Επίσης παρουσίασε και το καινούργιο τραγούδι με τίτλο "Ούτε μια στιγμή" Mουσική: Ιωάννης Παπαϊωάννου Στίχοι: Γιώργος Μουστάκας .
Δεν θα μπορούσε να λείπει το γνωστότατο ντουέτο "Με λές αγάπη" όπου τον συνοδεύει ηΈλενα Μπάση και γίνεται πανικός.
Ένα πολύ όμορφο λαικό πρόγραμμα που θα σας κρατήσει το κέφι αμείωτο γιατί και οι τρείς φωνές είναι από τα δυνατά ονόματα στο χώρο του λαικού πενταγράμμου ! Μην το χάσετε !
 
KOMBOS LIVE
Λιοσίων 325-Κηφισός
10445 Αθήνα
 Highlights info row image210 832 5300 
Highlights info row imagewww.komvoslive.gr

Σχόλια