Prova Live Concept : Χρήστος Πάζης και Κωνσταντίνος Καραγέλης από 23/11 !

Ο Χρήστος Πάζης και ο Κωνσταντίνος Καραγέλης, ξεκινούν την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκεύη και Σάββατο, τις εμφανίσεις τους στο Prova Live Concept.




Ο Χρήστος Πάζης γεννήθηκε στις Σέρρες και σε μικρή ηλικία πήγε στη Θεσσαλονίκη όπου τραγουδoύσε σε διάφορα μαγαζιά της πόλης. Η επαφή του με τη μουσική άρχισε από πολύ νωρίς κοντά στον πατέρα του (γνώστης της δημοτικής μουσικής). Ο Χρήστος Πάζης έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου και Βυζαντινής μουσικής. Στα 14 του ξεκίνησε να ψέλνει στην εκκλησία και να τραγουδάει δημοτικά.

O Kωνσταντίνος Καραγέλης γεννήθηκε στα Κουφάλια. Ξεκίνησε να τραγουδάει το 1991. Υπήρξε μέλος Φιλαρμονικής Ορχήστρας επί 7 χρόνια (πνευστά), έχει κάνει μαθήματα φωνητικής για αρκετά χρόνια και παίζει κιθάρα και πιάνο! Τον Απρίλιο του 1998 κέρδισε το πρώτο βραβείο στην εκπομπή «Μπράβο» με τη Ρούλα Κορομηλά, στο MEGA με τίτλο «Η φωνή της χρονιάς».
Μαζί τους θα είναι και η Ειρήνη Αλεξάνδρου. 

Ένα σχήμα που θα ανεβάσει την διασκέδαση στην θεσσαλονίκη . Απολαύστε τους λοιπόν στο Prova Live Concert Παπαναστασίου 90,  Τηλεφωνο κρατήσεων: 2310 98 99 00!

Ντύνει τις νυχτες σου... με διασκέδαση!


Επιμέλεια : Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotion For You)  Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ

Σχόλια