Η μοναδική συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας (pics&vids)



Μία συγκλονιστική συναυλία του μοναδικού Τόλη Βασκόπουλου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας. Ένα γεγονός που Θα το θυμούνται για πολύ καιρό αυτοί που είχαν την τύχη και χαρά να παραβρεθούν εκεί.
Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη στις 21.30 το βράδυ και ο κόσμος ήδη από πολύ νωρίς άρχισε να γεμίζει το πανέμορφο θέατρο για να απολαύσει τον σπουδαίο τραγουδιστή.
Σε λίγο το θέατρο ήταν πια κατάμεστο με τον κόσμο να περιμένει να ακούσει και να θαυμάσει από κοντά τον αγαπημένο του τραγουδιστή υπό το φως του φεγγαριού.
Η βραδιά ξεκίνησε ανεβαίνοντας στη σκηνή ο μοναδικός σολίστ στο μπουζούκι Μανώλης Καραντίνης συνοδευόμενος από δύο εξαιρετικές φωνές, την Μαρία Γράμψα και την Φραντζέσκα Μιχαήλ οι οποίες ερμήνευσαν γνωστές παλιές επιτυχίες του πενταγράμμου.
Η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός του κόσμου έγινε αισθητός όταν στη σκηνή ανέβηκε ο ανεπανάληπτος Τόλης Βασκόπουλος τον οποίο ο κόσμος χειροκροτούσε όρθιος επί 10 λεπτά ασταμάτητα. Ο τραγουδιστής μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την θερμή υποδοχή του κοινού καθώς η Νίκαια ήταν η γειτονιά που μεγάλωσε περιγράφοντας νοσταλγικές στιγμές από τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια. Ευχαρίστησε αρκετούς ανθρώπους που τον τίμησαν με την παρουσία τους ανάμεσα σε αυτούς και τον σπουδαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα τον οποίο μάλιστα ανέβασε στη σκηνή για να τον συνοδεύσει στο πιάνο τραγουδώντας την αξέχαστη επιτυχία ’’Γλυκά πονούσε το μαχαίρι’’.
O αγαπημένος τραγουδιστής επί 2,5 ώρες τραγουδούσε αγαπημένες αξέχαστες επιτυχίες του με το πλήθος να σιγοτραγουδά μαζί του, να χορεύει και να τον χειροκροτεί.
Στο τέλος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τον τίμησε, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και έδωσε την υπόσχεσή πως θα βρεθεί ξανά με το κοινό του σύντομα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
VIDEO:
    Επιμέλεια: Κείμενο-Pεπορτάζ-Video/ΦωτογραφίαςΔημήτριος Τσαπαλίρα
 Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ

Σχόλια