Τζωρτζίνα Νικάκη: «Το όχι δεν θέλει ιδιαίτερη τόλμη.» !

Η Τζωρτζίνα Νικάκη
ανήκει στο νέο αίμα του ελαφρολαϊκού τραγουδιού. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει πλούσια γκάμα συνεργασιών στις νυχτερινές πίστες με καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, ενώ έχει κυκλοφορήσει δυο singles, κάνοντας ένα δυναμικό ντεμπούτο και στη δισκογραφία. Με αφορμή της νέας της κυκλοφορίας, την συναντήσαμε στο καμαρίνι της, όπου εμφανίζεται στο Posidonio, στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, σε ένα σχήμα αμιγώς νεανικό και άκρως διασκεδαστικό.
Καλησπέρα Τζωρτζίνα !, είμαστε εδώ για την Συνέντευξη στο mikrofwno.gr & Events Promotion For You !
Αν και νέα Τζωρτζίνα, μετράς αρκετά χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο, με αξιόλογες συνεργασίες σε μεγάλα μαγαζιά και δικά σου τραγούδια. Μίλησέ μας για τα πρώτα σου βήματα.
Από μικρή ασχολούμαι με τη μουσική, έκανα σπουδές στο πιάνο και συμμετείχα σε παιδική χορωδία. Στη συνέχεια ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής τα οποία συνεχίζω μέχρι και σήμερα και μόλις τελείωσα το σχολείο ήρθε η πρώτη μου συνεργασία με τον Πάνο Κιάμο. Στην πορεία μου έχω συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Οικονομόπουλος, Νίκος Κουρκούλης, Σταμάτης Γονίδης και άλλοι.
Σε γνωρίσαμε μέσα από μια συνεργασία που είχες κάνει με τους Knock Out στο τραγούδι "Είμαι καλύτερα" του Χριστόδουλου Σιγανού & Βαλεντίνο (Dj Valentino). Πώς προέκυψε αυτό;
Τότε τραγουδούσα στο Καραμέλα με τον Γιώργο Τσαλίκη και τους Knock Out ήταν μια ιδέα καλοκαιρινή,ένα ποπ κομμάτι ανάλαφρο χαρούμενο που μου άρεσε να τραγουδήσω παρότι είμαι περισσότερο λαϊκή τραγουδίστρια.
Πήγε πολύ καλά και μέχρι σήμερα παίζει στα clubs.

Η περσινή σου συνεργασία με τον καταξιωμένο συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο στο «Τώρα ζω για μένα», σε στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου, σου χάρισε ένα πολύ δυνατό λαϊκό τραγούδι και μια εξαιρετική ερμηνεία. Μια συνεργασία που συνεχίζεται καθώς είναι οι συντελεστές και του ολοκαίνουριου single σου «Δώστα όλα». Θα ήθελα να μας πεις λίγα λόγια για αυτή τη συνάντηση και, φυσικά, για το νέο σου τραγούδι.
Είμαι πολύ τυχερή για αυτή τη συνεργασία και ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που πίστεψε σε μένα και μου έδωσε δύο υπέροχα τραγούδια.
Ένας από τους πιo καταξιωμένους λαϊκούς δημιουργούς με τιμά όταν συνεργάζεται μαζί μου.
Το “Τώρα ζω για μένα” ήταν μια ρυθμική μπαλάντα σε λίγο ροκ ρυθμό και έχει ένα πολύ ιδιαίτερο βιντεοκλίπ. Τώρα το “Δώστα όλα” είναι πολύ δυναμικό καλοκαιρινό χορευτικό κομμάτι ό,τι πρέπει για να τα δώσουμε όλα το καλοκαίρι και να περάσουμε υπέροχα με καλοκαιρινή και σέξυ διάθεση. Σε ένα βιντεοκλίπ το οποίο είναι σε σκηνοθεσία του Sherif Francis .
https://www.youtube.com/watch?v=41ctp-kJJ5w

Στην έως τώρα πορεία σου έχεις συνεργαστεί με δυνατά ονόματα στην πίστα όπως μας προείπες . Ένα από αυτά είναι και ο Λευτέρης Πανταζής με τον οποίο τραγουδάτε αυτό τον καιρό στο Posidonio σε ένα σχήμα νεανικό. Ποια είναι τα συναισθήματα σου σε κάθε πρεμιέρα στην πίστα; Ο Λευτέρης Πανταζής πώς είναι σαν συνεργάτης;
Ο Λευτέρης Πανταζής ξέρουμε όλοι την πορεία που έχει διαγράψει στην Μουσική και είναι αδιαμφισβήτητη!
Από τη συνεργασία μου μαζί του έχω να πω ότι είναι ένας πολύ φωτεινός άνθρωπος ο οποίος βοηθάει όλους τους συναδέλφους και στηρίζει τους νέους ανθρώπους. Επίσης κάνει ένα τόσο διασκεδαστικό πρόγραμμα στο Posidonio για να γλεντήσει ο κόσμος και να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματά του και ότι τον στεναχωρεί.
Στο σχήμα εμφανίζονται και τρία ταλαντούχα παιδιά που έγιναν γνωστά από τη συμμετοχή τους στο Rising star, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Στέλιος Τσάκωνας και η Έλενα Παναγιωτίδου. Ανεξάρτητα από τη συνεργασία σας στο Posidinio , τάσσεσαι υπέρ ή κατά των talent shows;
Κατ αρχήν τα παιδιά με τα οποία συνεργάζομαι είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος υπάρχει και αυτός χρόνια στο χώρο και τώρα είναι στην άνοδο του με ένα υπέροχο τραγούδι επίσης του Κυριάκου Παπαδόπουλου το "φταίω εγώ", ο Στέλιος και η Έλενα χαρισματικές φωνές.
Τα shows αυτά δίνουν ευκαιρία πιστεύω στα παιδιά αρκεί να είναι προετοιμασμένα καλλιτεχνικά και ψυχολογικά να την διεκδικήσουν .
Πρέπει όμως να είναι Προετοιμασμένοι για θετική αλλά και αρνητική κριτική και να μην πτοηθούν ή να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους..απλά να εξελιχθούν μέσα απ’αυτό.

Γενικότερα, είσαι άνθρωπος που έχει το θάρρος της γνώμης του; Επαγγελματικά τολμάς να πείς το «όχι», αν κάτι δεν σε καλύπτει ή δεν σε εξελίσσει;
Το όχι δεν θέλει ιδιαίτερη τόλμη.. Θέλει απλά να ξέρεις τι στόχους έχεις τι ονειρεύεσαι για τον εαυτό σου και πώς θες να εκφραστείς μέσα από τη δουλειά. Πιστεύω ότι πλέον πατάω στα πόδια μου,έχω εξαιρετικούς συνεργάτες και σίγουρα επιδιώκω μόνο πράγματα που εξελίσσουν τη δουλειά μου και τους στόχους μου.
Το οικογενειακό σου περιβάλλον, λαμβάνοντας υπόψιν και τις Πανεπιστημιακές σου σπουδές, σε αποθάρρυνε ή σε ενθάρρυνε στην απόφασή σου να ασχοληθείς επαγγελματικά με το τραγούδι;
Η οικογένεια μου είναι δίπλα μου από την αρχή μέχρι και σήμερα, πιστεύει σε μένα και εγώ σε αυτούς και έτσι προχωράμε σε όλα μαζί..!
Η εξωτερική σου εικόνα πόσο σε απασχολεί; Είσαι μανιακή με τη μόδα, τη σωστή διατροφή, τη γυμναστική;
Σίγουρα η ολοκληρωμένη εικόνα πλέον παίζει το ρόλο της και πρέπει όλα να τα προσέχουμε κυρίως για να είμαστε καλά με τον εαυτό μας.
Όλα τα παρακολουθώ στη μόδα, και ασχολούμαι με τη γυμναστική και τη διατροφή αλλά με μέτρο.
Χωρίς υπερβολές.

Τι εύχεσαι για την Τζωρτζίνα;
Εύχομαι να είμαι υγιής και ευτυχισμένη και στον τομέα της δουλειάς μου να υπάρχω, να εξελίσσομαι και να δικαιώνω τους ανθρώπους που με ακολουθούν!
Τζωρτζίνα μου σε Ευχαριστούμε πολύ !
Καλή Συνέχεια !
 Σου Ευχόμαστε Πάντα Επιτυχίες !!   
Συνέντευξη : Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotion For You)  Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ


Σχόλια