Η Αγάπη είναι «Γυναικεία Υπόθεση»…!!! (pics&vids) !

Με αυτό τον τίτλο ξεκίνησε χθές 21/6 μια σειρά συναυλιών με τρεις από τις πιο δυνατές γυναικείες φωνές της Ελλάδας.
Η Μαρινέλλα , η Γλυκερία και η Ελένη Βιτάλη ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι .
Το ταξίδι αυτό άρχισε από το Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας .
Το mikrofwno.gr και το Events Promotion For You ήταν εκεί και σας μεταφέρει όσα έγιναν με ένα πλούσιο ρεπορτάζ από εικόνες και βίντεο. Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται στο θέατρο για να απολαύσει τις τρεις κυρίες.Κατά τις εννιά παρά το θέατρο ήταν γεμάτο.
Όπως ήταν αναμενόμενο εννιά η ώρα ήταν ήδη sold out με πάνω από 7.000 κόσμο.
Οι τρεις κυρίες βγήκαν στην σκηνή ντυμένες στα λευκά στις 9:25 όπου αποθεώθηκαν από το πλήθος .
Ξεκίνησαν την συναυλία με το ομότιτλο τραγούδι Η αγάπη είναι “γυναικεία υπόθεση” και στην συνέχεια το γνωστό τραγούδι που ερμήνευσε ο Δημήτρης Μητροπάνος “Κάποιες φορές“ .
Στην συνέχεια έμεινε στην σκηνή η Γλυκερία και το κέφι ανέβηκε κατακόρυφα αφού ερμήνευσε τις πιο γνωστές της επιτυχίες. Συνεχίζοντας έρχεται και η Ελένη Βιτάλη επάνω στην σκηνή και αφού τραγούδησαν ένα ντουέτο, στην συνέχεια μένει στην σκηνή μόνη της. Η Ελένη Βιτάλη έδωσε το δικό της χρώμα στην βραδιά αφού και εκείνη με τις γνωστές επιτυχίες της κράτησε το κέφι αμείωτο.
Έφτασε η ώρα όπου ανεβαίνει στην σκηνή η μεγάλη Μαρινέλλα να ερμηνεύσει ένα ντουέτο με την Βιτάλη και να πάρει με την σειρά της την σκυτάλη στην σκηνή. Μια Μαρινέλλα απολαυστική, υπερκινητική και ευδιάθετη που έδωσε ρεσιτάλ επάνω στην σκηνή . Ερμήνευσε τις γνωστές της επιτυχίες με το κοινό να την χειροκροτά ασταμάτητα.
Συνεχίζοντας ανεβαίνουν πάλι και οι τρεις στη σκηνή και ερμηνεύουν διάφορες γνωστές ελληνικές επιτυχίες.´Ετσι η βραδιά κορυφώνεται έως το τέλος της όπου οι τρεις κυρίες και δυνατές φωνές της μουσικής σκηνής μας ευχαρίστησαν και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη συναυλία , την δεύτερη από τις οχτώ. Έτσι έκλεισε λοιπόν μια φανταστική μουσική βραδιά την ημέρα μουσικής που ήταν η Τετάρτη 21 Ιουνίου. Επίσης να πουμε ότι στα πρώτα καθίσματα τίμησαν με την παρουσία τους, τις τρεις κύριες ο Γιώργος Θεοφάνους , η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Κάτια Δανδουλάκη ,ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Ιωάννης Μελισσανίδης .
Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ και backstage φωτογραφίες παρακάτω καθώς και τα βίντεο:


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ:
Αθήνα: Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας -21 Ιουνίου
Πάτρα: Γήπεδο Παναχαϊκής -3 Ιουλίου
Θεσσαλονίκη: Θέατρο Γης – 12 Ιουλίου
Ηράκλειο: Παγκρήτιο Στάδιο -17 Ιουλίου
Αρχαία Ολυμπία: Θέατρο Φλόκα -2 Αυγούστου
Φεστιβάλ Ολύμπου: Αρχαίο Θέατρο Δίον -9 Αυγούστου
Χαλκιδική : Θέατρο Σίβηρη- 11 Αυγούστου
Μεσσήνη : Αρχαίο Στάδιο – 18 Αυγούστου
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισόδου: 15 ευρώ
Πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr
Επιμέλεια – ρεπορτάζ – video: Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotion For You)

Σχόλια