«Ερωτευμένος» | Η νέα επιτυχία του Νίκου Βέρτη κυκλοφόρησε !!

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος αποτελεί μια κατηγορία μόνος του, εδώ και χρόνια στη νύχτα
, ενώ μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ραδιοφώνων, έχοντας πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές στα τραγούδια του και καταλαμβάνοντας τις υψηλότερες θέσεις των charts…επιστρέφει δισκογραφικά και καλοκαιρινά!!.
Κλείνοντας πέρσι δέκα χρόνια στη δισκογραφία με το άλμπουμ – σταθμός «Νίκος Βέρτης», το οποίο στέφθηκε με πλατίνα, ενώ περιείχε τις επιτυχίες «Όνειρο Ήσουν», «Κοντά σου», «Θα Μετανιώσεις», «Μην Αργείς», «Που με πας», «Πότε θα σε δω» και «Φοβάμαι για σένα» σε μουσική του ίδιου και σε στίχους των Γιώργου Τσοπάνη, Βίκυ Γεροθόδωρου, Βασίλη Δήμα και Όλγας Βλαχοπούλου.
Ύστερα και από έναν άκρως επιτυχημένο φετινό κύκλο εμφανίσεων στο φαντασμαγορικό “YTON The Music Show”, μια τιμητική διάκριση στη Ρουμανία, και μια σειρά συναυλιών στους Έλληνες της ομογένειας, ο λαϊκός τραγουδιστής δεν έχασε την ευκαιρία να ηχογραφήσει το πρώτο άκουσμα της επερχόμενης δουλειάς του, δηλώνοντας … «Ερωτευμένος»
Πρόκειται για μια μπαλάντα ταξιδιάρικη με ανατολίτικες επιρροές, όπως τόσες πολλές που μας έχει παρουσιάσει ο αγαπημένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, όμως αυτή τη φορά, συνεργάζεται με τον Idan Raichel από το Ισραήλ, σε μια συνεργασία που αναμένεται να ξεχωρίσει στα Ραδιόφωνα και όχι μόνο. Στιχουργικά υπογράφει ο Γιώργος Τσοπάνης.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει τις συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ στα τέλη  του καλοκαιριού θα βρεθεί για μια σειρά εμφανίσεων στο «Orama» στη Θεσσαλονίκη.
Ερωτευμένος μα δεν ξέρω που θα βγει
δεν έχω απάντηση δεν ξέρω το γιατί
ερωτευμένος είμαι κι όταν σε κοιτώ
θέλω στα μάτια σου για πάντα να χαθώ
Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.
Ακούστε το!!

Σχόλια