Ήμασταν στο party του Λάμψη FM (pics+vids) !

Την Τετάρτη 17 Μαΐου ο γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός Λάμψη Fm πραγματοποίησε πάρτυ σε ένα από τα επιτυχημένα σχήματα της Αθήνας στο Frangelico
 στη Λεωφόρο Ποσειδώνος όπου εμφανίζονται ο Χρήστος Χολίδης, ο Κώστας Μαρτάκης, η Βασιλική Νταντά και άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες. Εκεί λοιπόν βρέθηκε το mikrofwno.gr και το Events Promotion For You σαν επίσημοι προσκεκλημένοι καλύπτοντας το ρεπορτάζ.
Το πάρτυ ήταν άκρως επιτυχημένο με πλήθος κόσμου και αρκετούς celebrities να το τιμούν με την παρουσία τους όπως η Μαρία Μπεκατώρου με το σύζυγό της, η γυμνάστρια και πρώην «Survivor» Σόφη Πασχάλη, ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ Νίκος Γεωργιάδης, η Τέτα Καμπουρέλη, η Μαρία Εκμετζίογλου, η Ζοζεφίν και η Κόνι Μεταξά με την παρέα της.
Το πρόγραμμα άνοιξαν οι νέοι καλλιτέχνες του μαγαζιού και ακολούθησαν η Βασιλική Νταντά, ο Κώστας Μαρτάκης και ο Χρήστος Χολίδης. Οι καλλιτέχνες διασκέδασαν τον κόσμο τραγουδώντας τις γνωστές τους επιτυχίες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η Βασιλική Νταντά άκρως εντυπωσιακή ξεσήκωσε τον κόσμο με τα καινούργια της τραγούδια όπως «Tα Σαββατοκύριακα«, «Oύτε να σε ξαναδώ«, «Tο ξενοδοχείο» και «Tα φώτα ανοιχτά«.
Στη συνέχεια στη πίστα ανέβηκε ο Κώστας Μαρτάκης που ανέβασε ακόμη περισσότερο το κέφι με τις δικές του επιτυχίες όπως το «;Aξιζε«,»Πάντα θα ζεις«,»Τα καλοκαιρινά τα σ´αγαπώ«.
Την σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο Χρήστος Χολίδης όπου απογείωσε την διασκέδαση με την καινούργια του επιτυχία «Εγώ για Σένα» σε στίχους του ταλαντούχου Γιώργου Τσοπάνη και μουσική του αξιόλογου μουσικοσυνθέτη Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ακολούθησαν και άλλες γνωστές του επιτυχίες όπως το «Έλεγα«, «Μη μου ζητάς«,»Μάτια μου ατέλειωτα«, «σ´αγαπώ» και άλλα πολλά.
Έτσι έκλεισε το πρώτο πρόγραμμα και ακολούθησε το δεύτερο με περισσότερα λαϊκά τραγούδια κρατώντας αμείωτη τη διασκέδαση μέχρι τα ξημερώματα.
Παρακάτω ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πίστα και τα καμαρίνια καθώς και βίντεο:
Κείμενο – video – επιμέλεια ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσαπαλίρας (Events Promotion For You)

Σχόλια